Diakonibloggen

socialt och medialt fokus på diakoni i Svenska kyrkan

Förbönslåda

En del av diakonins uppgifter och möjligheter är förbönen. Ibland när vi har något angeläget att be om är det gott att få dela det med någon annan. Om du har ett böneämne som du vill dela erbjuder diakonibloggen två olika möjligheter:

1. Skriv ditt böneämne i en kommentar här. Om du gör det uppmärksammas din bön vid en Sinnesrogudstjänst i Kristine kyrka i Jönköping, en gudstjänst som firas regelbundet. Den läses inte upp och den publiceras inte på diakonibloggen, men den innesluts i den allmänna förbönen vid Sinnesrogudstjänsten.

IMG_79392. Om du önskar att din bön ska vara synlig för andra hänvisar vi dig till Svenska kyrkans bönewebb. Där publiceras din bön på internet. Vi publicerar inte insända böneämnen på diakonibloggen.

Välkommen att dela din bön!

One comment on “Förbönslåda

  1. Pingback: Dela bön | Diakonibloggen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Idag börjar vi nytt tema på diakonibloggen.com, om ensamkommande flyktingbarn. #vistårinteut #ensamkommande Bibelberättelsen om fem bröd och två fiskar. Foto: Anneli Diskerud Morken Berörda av ett starkt möte - bön om asyl.🙏 Vi skriver snart mer på diakonibloggen. #vistårinteut Bamse o @dunkels vilken kombo o tack alla medverkande idag "tryggare kan ingen vara" #tryggare17 #svenskakyrkan

@diakoniblogg

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

%d bloggare gillar detta: