Hoppa till innehåll

Skator i tårpilen

För en liten tid sedan ombads jag av judiska församlingen att säga något om pandemin och mina tankar kring den. Jag hade skrivit en krönika som jag tänkte skulle passa i sammanhanget. Och då jag så vänligt ombads av Karin och Lotta att säga något också här, föreslog jag den inspelade krönikan. För ”skator i tårpilar”, tänker jag kan angå oss alla nu. Vänliga Hälsningar Henry Bronett

Vi delar tankar och reflektioner med anledning av coronautbrottet. Har du funderingar som du vill dela med dig av? Hör av dig till diakoni.se@gmail.com. /Karin & Lotta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: