Hoppa till innehåll

Ett gott klimat

Axel Dahlin har tillsammans med Linda Claremar skrivit sången Ett gott klimat. Den framfördes vid manifestationen Fridays for future i Jönköping 27 september och publicerades samma dag på Växjö stifts Facebook-sida:

 ”Ett gott klimat” heter låten med en underfundig text om att vi lyckas bäst i klimatfrågan om vi först skapar ett gott samtalsklimat. – Om vi bara kastar paj och skuld på varandra är det svårt att komma framåt, men om vi lyckas skapa ett gott samtalsklimat så får vi mycket mer gjort, säger Axel Dahlin, som tycker det är viktigt att Svenska kyrkan står upp mot klimatförändringarna.

Under en tid framöver kommer vi att ge utrymme för olika tankar om att ta hand om skapelsen och ta vara på våra resurser. Vill du dela funderingar och reflektioner? Hör av dig till diakoni.se@gmail.com. Vi väntar på dina tankar! /Karin & Lotta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: