Hoppa till innehåll

Stärk LSS

Nuvarande tema på diakonibloggen.com är LSS – Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Det handlar om rätten till ett gott och självständigt liv. Idag publicerar vi en kortfilm av FUB i kampen för att stärka LSS. Har du erfarenheter, kommentarer eller tankar, hör gärna av dig till diakoni.se@gmail.com. /Karin & Lotta

”FUB är en intresseorganisation som arbetar för att barn, ungdomar och vuxna med utvecklingsstörning ska kunna leva ett gott liv. Vi är drygt 25 000 medlemmar i fler än 150 lokalföreningar runt om i landet. Personer med utvecklingsstörning och deras anhöriga är medlemmar i FUB liksom många andra som delar vår grundsyn.” Från FUB:s hemsida

1 kommentar »

  1. LSS lagen är i sitt ursprung ett helt nödvändigt instrument för att personer med funktionshinder skall kunna leva som andra. Det gäller som en slogan säger, ”En del behöver mer för att få lika mycket” vi måste se till att LSS återställs så att den finns kvar i sitt ursprungliga skick! Ställ upp och var med på Stora Torget i Karlstad den 3 december 2018!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: