Hoppa till innehåll

”Första gången grät bara alla. Sista gången skrattade vi mest”. Sverige mellan stolarna

Vi delar några texter från  Sverige mellan stolarna. Berättelser om utsatthet. Om människor och möten i Svenska kyrkans diakoni. Boken är utgiven av Svenska kyrkan på nationell nivå och innehåller berättelser som delats i samband med arbetet kring projektet Diakoni & Välfärd, som diakonibloggen tidigare skrivit om. /Karin & Lotta

Det gav mig kraft

”I samband med min brors död, och att jag själv hade blivit tvillingmamma något år innan, kraschade min tillvaro totalt. Jag fick då gå i en grupp med diakoner och människor som också hade mist en kär familjemedlem. Det var underbart. Första gången grät bara alla. Sista gången skrattade vi mest. Det var fantastiskt bra upplagt. Är så tacksam än i dag av den kraft som detta gav mig då.”

Läs gärna fler berättelser om människors möten med diakoni här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: