Hoppa till innehåll

Konferens – ”Exhausted Women – Exhausted Welfare”

Diakonibloggen tipsar idag om en konferens om diakonifrågor i Uppsala. Den äger rum på Uppsala universitet 23-24 november. Konferensen kommer att handla om välfärd, kön och religion under temat Exhausted Women – Exhausted Welfare. Religion and minorities in the transformations of gender and Welfare.

 Konferensen riktar sig både till forskare och verksamma inom det sociala-diakonala området. Mer information om program, föreläsare, möjlighet att lägga fram vetenskapliga papers och länk till anmälan hittar du här.

 

—-

Har du också tips om fortbildning, kurser och föreläsningar, skicka ett mail till diakoni.se@gmail.com. /Karin och Lotta

 

1 kommentar »

  1. Hej diakonibloggs-läsare! Om planerna går i lås kommer ett valbart pass under konferensen att handla om:Hur kan vi möjliggöra att fler diakoner studerar på högre nivå och vill forska samt: Vad är det för kunskap Svenska kyrkan behöver som bidrag för att utveckling av församlingarnas diakonala uppdrag? Detta väldigt ungefärligt formulerat men Ninna Edgardh på CRS har bett mig var en av dem som ger input. Blir passet av ser man nog en tydligare text på programmet så småningom. Tankar angående dessa frågor? Tar gärna emot, här eller på mail: birgitta.lounela@svenskakyrkan.se (finns som stiftsdiakon på Strängnä stift, gör sista terminen på masterstudier i diakoni på VID:s högskole i Oslo.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: