Diakonibloggen

socialt och medialt fokus på diakoni i Svenska kyrkan

En bild säger mer… fortsätter på Instagram

När vi på diakonibloggen i våras introducerade temat bilder fick det stort gensvar och det gläder oss mycket! Vi har fått del av många bilder och alla har vi inte haft tillfälle att publicera ännu. Från och med nu i höst kommer vi att dela resten av dessa bilder på Instagram istället, följ oss gärna på @diakonibloggen. Det är ett offentligt konto vilket innebär att du inte själv behöver ha konto på Instagram för att läsa. Använd sökorden ”diakonibloggen instagram” så hittar du det på internet. Fortsätt gärna att skicka flera bilder till diakoni.se@gmail.com!

 

/Karin & Lotta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on september 1, 2017 by in Diakonalt arbete, diakoni and tagged , .
Idag börjar vi nytt tema på diakonibloggen.com, om ensamkommande flyktingbarn. #vistårinteut #ensamkommande Bibelberättelsen om fem bröd och två fiskar. Foto: Anneli Diskerud Morken Berörda av ett starkt möte - bön om asyl.🙏 Vi skriver snart mer på diakonibloggen. #vistårinteut Bamse o @dunkels vilken kombo o tack alla medverkande idag "tryggare kan ingen vara" #tryggare17 #svenskakyrkan

@diakoniblogg

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

%d bloggare gillar detta: