Hoppa till innehåll

Gott nytt år!

skarmavbild-2016-12-31-kl-00-36-482016 går mot sitt slut och vi vill tacka er alla!

Tack alla gästbloggare som gett av er tid, kunskap och kompetens – utan er, ingen blogg!

 

skarmavbild-2016-12-20-kl-11-07-12Och stort tack till alla er som läser, kommenterar och tillsammans med oss problematiserar, delar och tänker vidare. Vi ser fram emot ännu ett bloggår tillsammans med er – allt för att lyfta fram och inspirera till samtal och aktivitet kring socialt omsorgsarbete/diakoni på nätet.

 

skarmavbild-2016-12-14-kl-19-50-13Och så vill vi innan 2016 går mot sitt slut påminna och uppmuntra er alla till att läsa och skriva under Juluppropet – Kyrkorna har gått samman i ett upprop för att förmå den svenska regeringen att arbeta för en mer human migrationspolitik. Juluppropets tre krav är att ge att ge barn och unga rätt till trygghet och framtidstro, ge alla som beviljas asyl i Sverige rätt till familjeliv samt att praktiska hinder mot familjeåterförening ska undanröjas.

Karin och Lotta på diakonibloggen

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: