Diakonibloggen

socialt och medialt fokus på diakoni i Svenska kyrkan

Gott nytt år!

skarmavbild-2016-12-31-kl-00-36-482016 går mot sitt slut och vi vill tacka er alla!

Tack alla gästbloggare som gett av er tid, kunskap och kompetens – utan er, ingen blogg!

 

skarmavbild-2016-12-20-kl-11-07-12Och stort tack till alla er som läser, kommenterar och tillsammans med oss problematiserar, delar och tänker vidare. Vi ser fram emot ännu ett bloggår tillsammans med er – allt för att lyfta fram och inspirera till samtal och aktivitet kring socialt omsorgsarbete/diakoni på nätet.

 

skarmavbild-2016-12-14-kl-19-50-13Och så vill vi innan 2016 går mot sitt slut påminna och uppmuntra er alla till att läsa och skriva under Juluppropet – Kyrkorna har gått samman i ett upprop för att förmå den svenska regeringen att arbeta för en mer human migrationspolitik. Juluppropets tre krav är att ge att ge barn och unga rätt till trygghet och framtidstro, ge alla som beviljas asyl i Sverige rätt till familjeliv samt att praktiska hinder mot familjeåterförening ska undanröjas.

Karin och Lotta på diakonibloggen

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on december 31, 2016 by in Diakonalt arbete, upprop and tagged .
Bibelberättelsen om fem bröd och två fiskar. Foto: Anneli Diskerud Morken Berörda av ett starkt möte - bön om asyl.🙏 Vi skriver snart mer på diakonibloggen. #vistårinteut Bamse o @dunkels vilken kombo o tack alla medverkande idag "tryggare kan ingen vara" #tryggare17 #svenskakyrkan Fika på cafébönan, en verksamhet i Töcksmarks församling. Foto: Anneli Diskerud Morken

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

%d bloggare gillar detta: