Hoppa till innehåll

Boken mellan världarna

IMG_0308

Sommartid är lästid för många av oss. Också denna sommar delar vi på diakonibloggen med oss av några bokrecensioner. Först ut är en fantasybok som Elias har läst och recenserat.

Boken mellan världarna
Skriven av Carolina Klintefelt.
Bokförlag Verbum.

Jag har nu läst en ny bok. Den heter Boken mellan världarna och den är jättebra, mycket bättre än vad jag trodde att den skulle vara. Den var spännande genom hela boken och jag sträckläste den.

Boken handlar om Anton som har tagit sin syrra Milles dagbok för att retas. Men sen börjar den lysa och en konstig flicka dyker upp och han fattar ingenting. Boken är den så kallade boken mellan världarna och det finns en värld till och i den världen mörka krafter som försöker ta sig in i Antons och hans syrras liv. Anton och hans syrra måste ge sig ut på ett uppdrag och ge boken till världarnas konung men om de lyckas eller ej måste du läsa dig till själv. Ett exempel i boken var när Anton virrade sig iväg och höll på att bli dödad av en spindel stor som en hund och sen tappade han bort Maddie och den läskiga tjejen men sen får du själv kolla om han hittar tillbaka.

 

IMG_0278Jag ger boken 9/10 för att boken var spännande genom hela boken men den kunde varit lite längre så man kunde läsa lite mer. Om du gillar bra böcker som är lätta att läsa så är nog detta din nya favorit…

Carolina Klintefelt har också skrivit fler böcker såsom Som barnet i mammans famn: vardagsnära texter om Gud som förälder, men den är för vuxna och den andra är för barn.

Elias Ahlqvist (12 år)

3 kommentarer »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: