Diakonibloggen

socialt och medialt fokus på diakoni i Svenska kyrkan

Bär mig nu

Sommaren för fyra år sedan fick jag allt ondare i min högra höft. När jag väl åkte till vårdcentralen för att bli undersökt blev jag snabbt skickad vidare till röntgen och kanske en halvtimme efter undersökningen kom doktorn ut med allvarlig min och berättade att de såg en stor tumör i min höft. Det var inte cancer men den behövde opereras snarast. Operationen gick bra och jag är frisk nu, men jag tror många av oss bär på erfarenheter av sjukdom och sorg som vi kanske håller för oss själva. Sången ”Bär mig nu” handlar om detta och är också en bön till Gud om att få bli buren genom det svåra./ Axel Dahlin

 

Här kan du vara med och göra låten färdig!


Filma dig själv med telefonen i selfie-läge medan du mimar/sjunger låten. Gör det gärna i din vardag, på jobbet, i soffan, bilen, under fallskärmshoppet, på grillfesten eller vad du nu ägnar din tid åt! Sedan skickar du din film till video@kortebostation.se så klipper vi, mest David Wramneby ;-), ihop en finfin musikvideo av materialet. Planen är att få med ALLA inskickade bidrag!

Filma dig, dela, och så taggar du de av dina vänner du tycker borde vara med i videon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on juni 8, 2016 by in Diakonalt arbete and tagged , , , .
Bibelberättelsen om fem bröd och två fiskar. Foto: Anneli Diskerud Morken Berörda av ett starkt möte - bön om asyl.🙏 Vi skriver snart mer på diakonibloggen. #vistårinteut Bamse o @dunkels vilken kombo o tack alla medverkande idag "tryggare kan ingen vara" #tryggare17 #svenskakyrkan Fika på cafébönan, en verksamhet i Töcksmarks församling. Foto: Anneli Diskerud Morken

@diakoniblogg

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

%d bloggare gillar detta: