Hoppa till innehåll

Herre, förbarma dig! Ge oss din Sons blick…

Jordan/Syrian refugees/UNHCR Fatmeh, a syrian refugee, shows the wounds made by neighbours on the face of her daughter, on june 16 2013, in her apartment in Amman, Jordan. She was giving cares to injured people in Syria after watching how to process in the movies on TV. /UNHCR/O.Laban-Mattei/June 2013Bild: Aftonbladet

I en tid av humanitär katastrof som den massiva flyktingströmmen över världen innebär delar diakonibloggen en förbön, framtagen av Jönköpings kristna samarbetsråd, som en bönemöjlighet inför söndagens förbön eller i den personliga andakten.

Barmhärtige Gud och Fader, vi ropar om förbarmande för alla de som just nu flyr för sina liv och för alla systrar och bröder som förföljs för sin tro. Vi ber: Ge oss din Sons blick för alla som lider nöd och gör våra hjärtan brinnande av hans kärlek. I Jesu namn. Amen.

1 kommentar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: