Diakonibloggen

socialt och medialt fokus på diakoni i Svenska kyrkan

diakoni.nu

Skärmavbild 2015-05-12 kl. 10.01.02Vi skrev för några månader sen om en ny sajt – diakoni.nu – en sida med  ambitionen att hålla diakonal forskning uppdaterad. Sidan har sedan vi skrev om den första gången uppdaterats med mycket material. Den fylls med nya rapporter, avhandlingar och annat kunskapsrelaterat material, tänkt som ett slags ”skafferi” för den som vill söka kunskap om diakonalt arbete. Vi påminner idag om sidan och skickar vidare uppmaningen att tipsa om och gärna skicka masteruppsatser, utvärderingsrapporter och annat som kan bidra till devisen: ”Erfarenhet blir inte kunskap förrän den formuleras – och delas.”

Redaktör för sajten är Stig Linde

/Karin & Lotta på diakonibloggen

Vi ägnar nu några veckor åt uppföljning av sådant som vi tidigare skrivit om. Har du tankar och synpunkter är du välkommen att höra av dig i en kommentar eller via mail, diakoni.se@gmail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on maj 24, 2015 by in Diakonalt arbete and tagged , , .
Luciadagen med löfte om #ljus #svenskakyrkan I förlängningen av #metoo publiceras idag uppropet #vardeljus utifrån medarbetares berättelser i Svenska kyrkans kontext. Vi vill informera/påminna om att det i varje stift finns kontaktpersoner just för frågor om sexuella övergrepp. Idag börjar vi nytt tema på diakonibloggen.com, om ensamkommande flyktingbarn. #vistårinteut #ensamkommande Bibelberättelsen om fem bröd och två fiskar. Foto: Anneli Diskerud Morken

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

%d bloggare gillar detta: