Diakonibloggen

socialt och medialt fokus på diakoni i Svenska kyrkan

Releaseparty!

Idag säger vi glada och stolta ett grattis till Axel Dahlin, som ikväll har releaseparty för sin skiva ”Hoppet”. Axel har vid ett flertal tillfällen bidragit med sånger till diakonibloggen, bland annat här, här och här. Sången Snålblåst som han skrev till diakonibloggen och som framfördes vid den omtalade gudstjänsten i Jönköping 1 maj 2014, finns med på skivan i nyinspelad version. Ibland skriver Axel sina sånger själv, ibland tillsammans med andra. På denna skiva har han samarbetat med Margareta Melin. Hon har också medverkat på diakonibloggen.

Finns du i trakten av Jönköping – välkommen till Fjällstugan ikväll kl 19 och hör Axel spela från sin skiva! Här presenterar vi inledningsspåret: Lilla vägen. Grattis, Axel!

/Karin & Lotta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on maj 17, 2015 by in Diakonalt arbete, Hopp, Nyheter and tagged , , .
Bibelberättelsen om fem bröd och två fiskar. Foto: Anneli Diskerud Morken Berörda av ett starkt möte - bön om asyl.🙏 Vi skriver snart mer på diakonibloggen. #vistårinteut Bamse o @dunkels vilken kombo o tack alla medverkande idag "tryggare kan ingen vara" #tryggare17 #svenskakyrkan Fika på cafébönan, en verksamhet i Töcksmarks församling. Foto: Anneli Diskerud Morken

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

%d bloggare gillar detta: