Hoppa till innehåll

Dela bön

Idag är det bönsöndagen, en dag när vi alldeles särskilt uppmärksammar bönen som möjlighet, som kraftkälla, som livshållning. En del av diakonins uppgifter och möjligheter är förbönen. Ibland när vi har något angeläget att be om är det gott att få dela det med någon annan. Vi får ibland böneämnen skickade hit till diakonibloggen. Nu har vi startat en förbönslåda som ett sätt att samla, organisera och förmedla dessa böner.

Skärmavbild 2015-03-17 kl. 20.11.38Som en kommentar under fliken Förbönslåda kan du lämna ditt böneämne. Bönen bärs fram vid ett tillfälle i samband med en Sinnesrogudstjänst i Jönköping, en gudstjänst som firas regelbundet. Böneämnena kommer inte att publiceras på diakonibloggen. Men om du önskar kan ditt böneämne läsas upp i Sinnesrogudstjänsten. Du kan då skriva det i kommentaren. Om du inte uppger något annat kommer bönen att läggas i en korg och bäras fram på altaret. Välkommen att dela din bön!

/Karin & Lotta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: