Diakonibloggen

socialt och medialt fokus på diakoni i Svenska kyrkan

De gör visst allt för att lura av oss våra pengar, fy!

Med vass och ironisk penna får Henry Bronett facebook att vakna till 🙂
FullSizeRender”Ännu ett flagrant exempel på den organiserade brottslighetens fula tryne. Här några av dessa suspekta individer fångade på bild! De som kommer hit i flotta limousiner, med dyra mobiltelefoner och preparerade fotografier med lögnaktiga texter om barn som de inte har. De gör visst allt för att lura av oss våra pengar, fy!
Skulle de här människorna vara fattiga, i behov av vår hjälp kanske? De här försöker bara lura i oss att de sover ute i en park hela natten. De gör det med flit för att provocera oss, för sitt nöjes skull.
Skärmavbild 2014-03-20 kl. 21.31.05Bör vi känna medlidande? Nej! Vi vet bättre inte sant? Visa ingen empati, låt er inte luras! De borde skämmas och avvisas allihop. Ja, utvisa allt och alla, förbjud tiggeri! Bort med dem, dit de hör hemma! Här med oss ska ingen annan vara! Det här är vårt land!”
Henry Bronett ©2014

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on november 16, 2014 by in Diakonalt arbete, EU-migration and tagged , , , .
Luciadagen med löfte om #ljus #svenskakyrkan I förlängningen av #metoo publiceras idag uppropet #vardeljus utifrån medarbetares berättelser i Svenska kyrkans kontext. Vi vill informera/påminna om att det i varje stift finns kontaktpersoner just för frågor om sexuella övergrepp. Idag börjar vi nytt tema på diakonibloggen.com, om ensamkommande flyktingbarn. #vistårinteut #ensamkommande Bibelberättelsen om fem bröd och två fiskar. Foto: Anneli Diskerud Morken

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

%d bloggare gillar detta: