Hoppa till innehåll

De gör visst allt för att lura av oss våra pengar, fy!

Med vass och ironisk penna får Henry Bronett facebook att vakna till 🙂
FullSizeRender”Ännu ett flagrant exempel på den organiserade brottslighetens fula tryne. Här några av dessa suspekta individer fångade på bild! De som kommer hit i flotta limousiner, med dyra mobiltelefoner och preparerade fotografier med lögnaktiga texter om barn som de inte har. De gör visst allt för att lura av oss våra pengar, fy!
Skulle de här människorna vara fattiga, i behov av vår hjälp kanske? De här försöker bara lura i oss att de sover ute i en park hela natten. De gör det med flit för att provocera oss, för sitt nöjes skull.
Skärmavbild 2014-03-20 kl. 21.31.05Bör vi känna medlidande? Nej! Vi vet bättre inte sant? Visa ingen empati, låt er inte luras! De borde skämmas och avvisas allihop. Ja, utvisa allt och alla, förbjud tiggeri! Bort med dem, dit de hör hemma! Här med oss ska ingen annan vara! Det här är vårt land!”
Henry Bronett ©2014

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: