Hoppa till innehåll

“Let us love you until you love yourself”

IMG_5935För mig är kärleken att se och höra mina medmänniskor. Att ge andras tankar och åsikter plats utan att fördöma. När konflikter kommer upp till ytan kan det lösas med förstående och att ”agree to not agree”.
Kärlek är att ge tillbaka freely och utan baktanke. Kärlek är att inte fixa människor utan låta en människa växa i sitt inre i precis den takt den människan behöver. För att kunna ge kärlek är basen att man ger samma kärlek till sig själv. Att lyssna på sig själv. Att andas. Tänka till innan man pratar. I just tystnaden ligger kärleken.
“Let us love you until you love yourself”
Janique Svedberg
Läs och hör gärna mer om Janiques liv, ett liv bland Hollywoods kändisar men med en mörk baksida av missbruk och självskadebetende. Hon berättar om den långa vägen till ett drogfritt liv i boken: Blod, droger och rock´n´roll”. Hon föreläser i Österängskyrkan, Jönköping, måndagen den 24 mars klockan 19.00.

Älska din nästa som dig själv. Frågorna och funderingarna kan vara många kring detta tema på diakonibloggen. Har du synpunkter och tankar? Hör av dig till oss på diakoni.se@gmail.com. /Karin & Lotta

1 kommentar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: