Diakonibloggen

socialt och medialt fokus på diakoni i Svenska kyrkan

Mors lille Olle

Skärmavbild 2013-11-19 kl. 21.46.36I maj var temat på bloggen barn. Vi fick bland annat möta Elisabeth som berättade om sin resa till föräldraskap. Hennes resa innebar en behandling i Riga och ett ställningstagande till att bli ensam med föräldraansvar. Hon skrev bland annat följande:

”Min lilla gosse är en gåva som kommer överösas med villkorslös kärlek. Att växa upp i ett tryggt hem med mycket kärlek tror jag är viktigare än någonting annat. Alldeles snart, när grönskan är som grönast och den svenska sommaren är som bäst – då är han här, min lille gosse.”

Och mitt i sommaren kom han: mors lille Olle, och i helgen var det dags för dop och som inledning spelades just… Mors lille Olle.

Karin och Lotta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on november 24, 2013 by in Barn and tagged , , , .
Bibelberättelsen om fem bröd och två fiskar. Foto: Anneli Diskerud Morken Berörda av ett starkt möte - bön om asyl.🙏 Vi skriver snart mer på diakonibloggen. #vistårinteut Bamse o @dunkels vilken kombo o tack alla medverkande idag "tryggare kan ingen vara" #tryggare17 #svenskakyrkan Fika på cafébönan, en verksamhet i Töcksmarks församling. Foto: Anneli Diskerud Morken

@diakoniblogg

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

%d bloggare gillar detta: