Diakonibloggen

socialt och medialt fokus på diakoni i Svenska kyrkan

Ny ärkebiskop!

Skärmavbild 2013-10-16 kl. 11.26.48

Det händer mycket i Svenska kyrkan nu i höst. I går blev det klart att nästa ärkebiskop blir  Antje Jackelén, en nyhet som uppmärksammades i traditionella medier såsom Aftonbladet, Expressen och i mer kyrkligt inriktad media såsom Kyrkans tidning och tidningen Dagen. Biskop Antje var en av de första biskoparna som började att twittra, och i twitterflödet i går utryckte Antje en stor tacksamhet över allt stöd och varma välgångsönskningar hon mött. ”Stort tack för alla glada tillrop! Jag är omtumlad, glad och tacksam för det stora stödet!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on oktober 16, 2013 by in Nyheter and tagged , , , , , , , , .
Bibelberättelsen om fem bröd och två fiskar. Foto: Anneli Diskerud Morken Berörda av ett starkt möte - bön om asyl.🙏 Vi skriver snart mer på diakonibloggen. #vistårinteut Bamse o @dunkels vilken kombo o tack alla medverkande idag "tryggare kan ingen vara" #tryggare17 #svenskakyrkan Fika på cafébönan, en verksamhet i Töcksmarks församling. Foto: Anneli Diskerud Morken

@diakoniblogg

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

%d bloggare gillar detta: