Diakonibloggen

socialt och medialt fokus på diakoni i Svenska kyrkan

Pimp my soc

Skärmavbild 2013-06-25 kl. 11.33.30Sandra Patel från organisationen Maskrosbarn berättar om maskrosbarn och organisationens mål att få socialtjänsten att lyssna på barnen och ta vara på deras initiativ och önskan i mötet med socialtjänsen. ”Pimp my soc” är ett initiativ där organisationen åker runt till socialkontor och inreder samtalsrummen på barnens villkor. Klicka och se en intervju från TV4 Nyhetsmorgon och möt olika miljöer, bland annat stadspulstema, amazonas djungel med mera.

One comment on “Pimp my soc

  1. Pingback: Oj vad en sommar går fort… | Diakonibloggen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on augusti 13, 2013 by in Diakonalt arbete and tagged , .
Bibelberättelsen om fem bröd och två fiskar. Foto: Anneli Diskerud Morken Berörda av ett starkt möte - bön om asyl.🙏 Vi skriver snart mer på diakonibloggen. #vistårinteut Bamse o @dunkels vilken kombo o tack alla medverkande idag "tryggare kan ingen vara" #tryggare17 #svenskakyrkan Fika på cafébönan, en verksamhet i Töcksmarks församling. Foto: Anneli Diskerud Morken

@diakoniblogg

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

%d bloggare gillar detta: