Diakonibloggen

socialt och medialt fokus på diakoni i Svenska kyrkan

Malin och medmänsklighet

Jag heter Malin Lindell och är mamma till fem pojkar, men jag har bara tre av dem med mig här på jorden. Två av mina pojkar levde bara i min mage och dog innan de föddes. För mig betyder det oerhört mycket att finnas som stöd för andra som hamnar i denna hemska situation att mista sitt barn.

Medmänsklighet för mig är att finnas där för en annan människa.
Att ge mitt stöd och kraft till någon som behöver det.
Att ge stöd till föräldrar som förlorat ett litet älskat barn är något som ligger mig varmt om hjärtat.
Efter att jag själv förlorat två av mina barn och kämpat med att komma upp ur mörkret så vill jag finnas där för andra som hamnar i den värsta av sorger.
Det är medmänsklighet för mig, att ge tillbaka till någon annan det jag en gång fick när jag mådde som sämst. Medmänsklighet-medkänsla-att finnas för någon annan.

Malin möter du också på spädbarnsfonden i Jönköping

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on oktober 10, 2012 by in Uncategorized and tagged , , , , , .
Bibelberättelsen om fem bröd och två fiskar. Foto: Anneli Diskerud Morken Berörda av ett starkt möte - bön om asyl.🙏 Vi skriver snart mer på diakonibloggen. #vistårinteut Bamse o @dunkels vilken kombo o tack alla medverkande idag "tryggare kan ingen vara" #tryggare17 #svenskakyrkan Fika på cafébönan, en verksamhet i Töcksmarks församling. Foto: Anneli Diskerud Morken

@diakoniblogg

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

%d bloggare gillar detta: