Hoppa till innehåll

10-fikat

Förr var det söndagsmiddagen som var samlingspunkten för familjen. Numera talas det mer om det ”heliga” fredagsmyset, i alla fall bland trötta och slitna småbarnsföräldrar. Men vi fikar ju och umgås även på jobbet och vi tror att ni är några med oss som också sitter och längtar lite till kafferasten på morgonkvisten. Den 18 oktober är det återigen dags för Fairtrade Challenge, en utmaning till företag, anställda och organisationer. Utmaningen är att vi tillsammans bli över en halv miljon svenskar som fikar Fairtrade-märkt och gör skillnad för odlare och anställda i utvecklingsländer. Läs gärna mer och anmäl dig och ditt arbetslag till en rättvisefika.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: